Składniki:
- ser Halloumi 80g - 4 plastry
- miąższ z arbuza 200g - duży plaster
- ulubiona sałata
- olej rzepakowy - 10g - 1 łyżka
- mięta 1g - 2-3 listki
- ocet balsamiczny 5g - 1 łyżeczka
- miód 6g - 1/2 łyżeczki
Ser i arbuza pokroić w kosteczkę, wymieszać z sałatą. Olej, posiekaną drobno miętę, ocet i miód wymieszać na gładki sos, polać sałatkę.
Kontakt:
- 570 555 188
Dagmara Wójtowicz-Ceglarek
OPINIA PACJENTA: Od lat borykałam się z wysokim ciśnieniem, ale dopiero po konsultacji z Panią Dagmarą znalazłam właściwe rozwiązanie. Jej zalecenia dietetyczne były strzałem w dziesiątkę. Zmiany, które wprowadziłam dzięki niej, przyniosły szybkie i trwałe efekty. Czuję się teraz znacznie lepiej i wiem, że ...
Twój komentarz